Din flyttfirma i alla väder

Flytt till, från och inom Södermalm

Vi tar oss an alla typer av uppdrag inom flytt. Oavsett om du bara ska flytta en kort sträcka från en bostad på Södermalm till en annan, eller om du behöver organisera en flytt från utlandet till Stockholm, så finns vi tillgängliga med vår breda kompetens och långa erfarenhet.

Kvalitet och ansvar

Vi har hjälpt såväl privatpersoner som företag, laboratorier, musikstudios, skolor med flera att flytta så vi vet hur vi ska hantera olika typer av material på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

Våra ledord är kvalitet och ansvar. Du som kund ska alltid kunna känna dig trygg när du anlitar oss. Självfallet har vi fullgoda ansvarsförsäkringar så att dina saker är i säkra händer. 

Priser utan överraskningar

Vi ger dig ett fast pris så att det inte blir några överraskningar i slutänden. För mindre uppdrag kan vi komma att debitera per timme, men vi ger dig alltid en tydlig beräkning av tidsåtgången. Offerten tar vi naturligtvis fram kostnadsfritt.

Vi kommer ut till dig och ser på det bohag som du önskar flytta, ställer några frågor såsom hur det ser ut med hisskapacitet i de fastigheter du flyttar mellan, vilket våningsplan du flyttar till, om du önskar få sakerna packade av oss och om du behöver flyttstädning. Sedan får du ett kostnadsförslag att ta ställning till innan du ger oss uppdraget.

Både flytt och flyttstädning på Södermalm

Vi rekommenderar att du tar hjälp med både flytt och städning av oss. Som privatperson kan du använda dig av RUT-avdraget på städningen, vilket innebär att du endast betalar halva priset direkt på fakturan. Dessutom slipper du stressa med städningen när du är mitt uppe i en flytt och troligtvis helst vill ägna dig åt att få ordning i din nya bostad snarare än att rengöra den gamla.